Προϋποθέσεις ακύρωσης παραγγελίας

Η ακύρωση μιας παραγγελίας στο ηλεκτρονικό μας φαρμακείο farmakeiogreece.com είναι μια απλή και βολική διαδικασία που παρέχουμε στους πελάτες μας. Προσπαθούμε να κάνουμε την εμπειρία αγορών σας όσο το δυνατόν πιο ικανοποιητική, αλλά μερικές φορές προκύπτουν καταστάσεις όπου μια παραγγελία μπορεί να χρειαστεί να ακυρωθεί. Ακολουθούν οι βασικοί όροι που πρέπει να γνωρίζετε:

1. Προθεσμίες ακύρωσης παραγγελίας:Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας προτού αποσταλεί. Αφού αποσταλεί η παραγγελία σας, δεν είναι δυνατή η ακύρωση, αλλά μπορείτε πάντα να επωφεληθείτε από την πολιτική επιστροφών μας.

2. Διαδικασία ακύρωσης: Για να ακυρώσετε την παραγγελία σας, επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών στα στοιχεία επικοινωνίας που αναφέρονται στον ιστότοπο. Συμπεριλάβετε τον αριθμό της παραγγελίας σας και τον λόγο ακύρωσης. Θα προσπαθήσουμε να επεξεργαστούμε το αίτημά σας το συντομότερο δυνατό.

3. Επιστροφή χρημάτων: Εάν ακυρώσετε με επιτυχία την παραγγελία σας, το ποσό που πληρώσατε θα επιστραφεί στον λογαριασμό σας εντός λίγων εργάσιμων ημερών.

Συνθήκες επιστροφής

Εκτιμούμε την εμπιστοσύνη που δείχνετε στο φαρμακείο μας farmakeiogreece.com και εγγυόμαστε την επιστροφή χρημάτων ή την αντικατάσταση του προϊόντος στις ακόλουθες περιπτώσεις:

1. Ελαττώματα προϊόντος: Εάν το προϊόν που λαμβάνετε είναι ελαττωματικό ή δεν πληροί τις αναφερόμενες προδιαγραφές, αναλαμβάνουμε να επιστρέψουμε τα χρήματά σας ή να αντικαταστήσουμε το προϊόν με παρόμοιο εντός 14 ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας. p>

2. Ακύρωση παραγγελίας πριν αποσταλεί: Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας πριν αποσταλεί και να λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων.

3. Ακύρωση αγαθών για άλλους λόγους: Εάν αλλάξετε γνώμη σχετικά με την αγορά ή επιλέξετε διαφορετικό προϊόν, παρέχουμε επίσης τη δυνατότητα επιστροφής εντός 14 ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας. Ωστόσο, το προϊόν πρέπει να είναι στην αρχική του συσκευασία και να μην έχει χρησιμοποιηθεί.

Στοιχεία που δεν μπορούν να επιστραφούν

Για τη διασφάλιση προτύπων ασφάλειας και ποιότητας, ορισμένα είδη δεν μπορούν να επιστραφούν. Λάβετε υπόψη ότι οι ακόλουθες κατηγορίες προϊόντων εξαιρούνται από τις επιστροφές:

1. Φάρμακα: Σύμφωνα με τη νομοθεσία, τα φάρμακα γενικά δεν υπόκεινται σε επιστροφή. Δεν μπορούμε να δεχτούμε τα επιστρεφόμενα φάρμακα, ακόμη και αν η συσκευασία είναι άθικτη.

2. Είδη με περιορισμένη ημερομηνία λήξης:Τα είδη με περιορισμένη ημερομηνία λήξης δεν μπορούν να επιστραφούν εάν η ημερομηνία λήξης έχει λήξει.

3. Προϊόντα που υπόκεινται σε ειδικές συνθήκες αποθήκευσης: Ορισμένα προϊόντα απαιτούν ειδικές συνθήκες αποθήκευσης. Η παραβίασή τους μπορεί να επηρεάσει την ποιότητα του προϊόντος. Επομένως, τέτοια προϊόντα δεν μπορούν να επιστραφούν.

Επιστροφή χρημάτων

Εγγυόμαστε επιστροφή χρημάτων εάν πληρούνται οι όροι επιστροφής που περιγράφονται παραπάνω. Οι επιστροφές χρημάτων θα γίνονται στην ίδια κάρτα πληρωμής ή λογαριασμό από τον οποίο έγινε η πληρωμή. Οι χρόνοι επιστροφής χρημάτων ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την τράπεζα ή το σύστημα πληρωμών, αλλά προσπαθούμε να παρέχουμε επιστροφές χρημάτων το συντομότερο δυνατό.

Εάν έχετε ερωτήσεις ή χρειάζεται να επιστρέψετε ή να ανταλλάξετε ένα αντικείμενο, επικοινωνήστε με την ομάδα υποστήριξής μας χρησιμοποιώντας τις επαφές που παρέχονται στον ιστότοπο. Είμαστε πάντα έτοιμοι να σας βοηθήσουμε να επιλύσετε τυχόν ζητήματα που σχετίζονται με παραγγελίες και επιστροφές στο ηλεκτρονικό μας φαρμακείο farmakeiogreece.com.

Μην ξεχνάτε ότι η ικανοποίησή σας είναι προτεραιότητά μας και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την εμπειρία των αγορών σας μαζί μας ευχάριστη και χωρίς άγχος.