ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ

Πώς μπορώ να κάνω μια παραγγελία;

Επιλέξτε τα δισκία που χρειάζεστε, προσθέστε τα στο καλάθι αγορών, συμπληρώστε τις γραμμές με τα στοιχεία επικοινωνίας στη σελίδα παραγγελίας και στείλτε την αίτηση.

Ποιο είδος φαρμάκου είναι το πιο αποτελεσματικό;

Παρά τις διαφορές στη σύνθεση, τη δοσολογία και τη διάρκεια της επίδρασης στο σώμα, όλα τα γενόσημα που παρουσιάζονται στο διαδικτυακό μας φαρμακείο είναι 100% αποτελεσματικά.

Τα γενόσημα προκαλούν στύση;

Όχι. Τα γενόσημα για την ισχύ επεκτείνουν τα αιμοφόρα αγγεία στα γεννητικά όργανα. Δεν προκαλούν αυθαίρετη στύση, αλλά μόνο βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος στο πέος, γεγονός που σας επιτρέπει να επιταχύνετε την εκπαίδευσή του κατά τη διάρκεια της οικειότητας. Το αποτέλεσμα της χρήσης οποιουδήποτε γενόσημου είναι εφάπαξ. Δεν επηρεάζει τη σεξουαλική ζωή εκτός της εφαρμογής του.

Τα πρωτότυπα κατασκευάζονται σε πιο σύγχρονο εξοπλισμό;

Όχι. Το γενόσημο, όπως και το πρωτότυπο, είναι ένα τυποποιημένο φάρμακο που παράγεται σύμφωνα με όλα τα τεχνολογικά και υγειονομικά πρότυπα. Η απελευθέρωση γενόσημων φαρμάκων γίνεται ενεργά σε όλες τις χώρες του κόσμου, συμπεριλαμβανομένης της Ουκρανίας.

Πού είναι η εγγύηση ότι δεν θα με εξαπατήσετε και θα στείλετε το προϊόν που παραγγείλατε;

Έχουμε επενδύσει πολύ δύναμη στη δημιουργία και τη διαφήμιση του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, ώστε να μην εξαπατάμε τους αγοραστές. Είναι πολύ πιο επικερδές να εργάζεσαι τίμια και να λαμβάνεις μόνιμο κέρδος από το να εξαπατηθεί κάποιος και να εξαφανιστεί. Ακούμε τις κριτικές των πελατών και βελτιώνουμε τη δουλειά μας.

Τι πρέπει να γνωρίζω για τις προετοιμασίες σας;

Τα παρασκευάσματα συμβάλλουν στην εμφάνιση στύσης μόνο με την παρουσία σεξουαλικής διέγερσης! Μην παίρνετε περισσότερα από ένα δισκία την ημέρα!

Μπορώ να κάνω μια παραγγελία εμπιστευτικά;

Ναι, βέβαια. Οι πληροφορίες της παραγγελίας είναι γνωστές μόνο στον διαχειριστή της αποθήκης και σε εσάς. Όλα τα δισκία δεν φέρουν επιγραφή στη συσκευασία και αποστέλλονται σε αδιαφανή συσκευασία. Κατ’ αρχήν, αν είστε προσεκτικοί, ακόμη και η σύζυγός σας δεν αναγνωρίζει ότι είστε πελάτης μας.

Σε τι διαφέρουν το λογισμικό, οι πηκτές, οι κάψουλες και τα pops από τις συνήθεις δοσολογικές μορφές;

Με ευχάριστη γεύση και υψηλή ταχύτητα ενεργοποίησης της στύσης, συχνότερα για 15-20 λεπτά ταχύτερα από ό,τι κατά τη λήψη απλών δισκίων. Λόγω της παρουσίας πολυάριθμων αιμοφόρων αγγείων στη στοματική κοιλότητα, τα μαλακά, τα pops και άλλες παρόμοιες μορφές απορροφώνται πολύ γρήγορα στη συστηματική κυκλοφορία του αίματος και έχουν γρήγορα φαρμακολογική δράση. Τα απλά δισκία έχουν ένα ειδικό κέλυφος, το οποίο χωνεύεται σε 15-20 λεπτά. Αυτό είναι μερικές φορές επωφελές, για παράδειγμα, αν σκοπεύετε να έχετε σεξουαλική επαφή μετά από μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι όλα τα λογισμικά και οι άλλες μορφές αυτής της αρχής λήψης (εκτός από τις κάψουλες) έχουν διάφορες γεύσεις για την άνεση του χρήστη.